Matot

Täältä löydät koko mattovalikoimamme. Voit halutessasi tarkentaa hakua tilan, värin, materiaalin tai hinnan mukaan.

Kaikki Tuotteet

Täältä löydät koko mattovalikoimamme. Voit halutessasi tarkentaa hakua tilan, värin, materiaalin tai hinnan mukaan.

VM Carpetin suomalaiset matot ovat oikea valinta suomalaiseen kotiin. Kotimainen matto edustaa lähellä tuotettua ja vastuullista. Kun valintasi on kotimaiset matot, kodin sisustus ilmentää suomalaista osaamista.

Monelle VM Carpetin mallistosta ovat tuttuja Hattara matto tai sisal matto.  Mattoja mallistossa on runsaasti eri tarkoituksiin. Eteisen matto, olohuoneen matto, makuuhuoneen matto tai vaikkapa julkisen tilan matto on helppo löytää laajasta valikoimastamme.

VM Carpetilla valmistetaan kudottuja mattoja ja tuftattuja nukkamattoja. Villamatto ja paperinarumatto ovat suosittuja. Esmeralda matto on tasainen ilmeeltään, Elsa matto on kalanruotokuvioinen villa-paperinarumatto. Viita matto on villa-pellavamatto, joka on myös Avainlippu tuote – sekin valmistetaan Lappajärvellä tehtaallamme tuftaamalla. Kide matto on yksivärisen oloinen, mutta kauniisti elävä meleerauksen ansiosta. Puuvillamatto, kuten Lyyra on matto kierrätettyä puuvillaa ja paperinarua. Lyyra matto soveltuu hyvin esimerkiksi keittiön matto tarkoitukseen.

Mittatilausmatto on oikea valinta, kun haluat matot mittojen mukaan. Teemme ne Sinun kotisi ja tilasi mitoilla. Materiaaleja mittatilausmatoilla on runsaasti. Esimerkiksi sisal matto eteiseen tai Silkkitie matto makuuhuoneeseen on hyvä tehdä matot mittojen mukaan. Sisalmatto on kestävä. Silkkitie matto on ihastuttavan pehmeä.

Tarpeidesi mukainen matto ruokailutilaan löytyy VM Carpet valikoimasta varmasti. Voit valita sileäpintaisen maton tai vaihtoehtona nukkamatto tuo pehmeyttä ja ylellisyyttä oikeassa tilassa. Olohuoneen matto vaatii aina harkintaa, se on iso osa koko kodin tunnelmaa. Matot olohuoneeseen löytyvät laajasta mattovalikoimastamme.

Useimpia mattoja voit käyttää kokolattiamatto tarkoituksessa. Sisal kokolattiamatto on suosittu esimerkiksi työskentelyyn tarkoitetuissa tiloissa. Hattara matto kokolattiamattona toimii makkarissa.

Useat VM Carpet suomalaiset matot soveltuvat julkitilamatoiksi. Julkisen tilan matto voi olla myös esimerkiksi tekstiililaatta tai kokolattiamatto. Matto toimistoon, ravintolaan, hotelliin tai matto julkiseen tilaan yleisesti kannattaa miettiä ammattilaistemme kanssa. VMC Project – Osaamista matoista ja materiaaleista  palvelee julkisten tilojen mattojen apuna.

Mattoja mallistossamme on runsaasti. Autamme mielellämme oikean maton valinnassa. Jos mielessäsi on vaikkapa eteisen matto mittojen mukaan, viimeistelemme sen kauniisti ja matto mittojen mukaan onnistuu varmasti.

VM Carpet sisustaa lattiat aitoon elämään.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.