Yhteystiedot

Tehdas /
Asiakaspalvelu

Puh. 0207 414280
0,1669 €/min 

info@vm-carpet.fi

Tehtaanmyymälä /
Showroom

Tammiston Ostospuisto
Sähkötie 2-6
01510 Vantaa

Puh. 020 741 4299
0,1669€/min

outlet@vm-carpet.fi

Aukioloajat:
ma-pe 10-20
la 10-17

Tammiston-myymala

Tukkumyynti

Etelä-Suomi
Mike Jyränoja
p. 0400 273502
mike.jyranoja@vm-carpet.fi

Pohjois-Suomi
Henri Rajala
p. 050 490 2768
henri.rajala@vm-carpet.fi

Projektimyynti

Projektimyyntipäällikkö
Minna Kaukola
p. 045 224 2060
minna.kaukola@vmcproject.fi

Projektimyyjä
Minna Saarela
p. 040 626 5474
minna.saarela@vmcproject.fi

Projektimyyjä
Henry Kallio
p. 050 577 2204
henry.kallio@vmcproject.fi

Projektimyyjä
Outi Aalto
p. 050 434 7227
outi.aalto@vmcproject.fi

Ota yhteyttä

Palautteesi on meille tärkeää. Ota yhteyttä, mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys tai jos haluat antaa palautetta. Kannattaa myös kurkata viereinen Usein kysyttyä -osio. Vastaus saattaa löytyä sieltä.

Usein kysyttyä

Jäikö jokin mietityttämään tai kaipaatko lisätietoa jostakin asiasta? Olemme keränneet tähän vastauksiausein esitettyihin kysymyksiin. Jos asiasi ei selviä täältä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Kanttaamattomista nukkamatoista irtoaa jonkin verran nukkaa maton reunasta leikkauksen jäljiltä. Yleensä nukan lähtö ei ole runsasta, mutta mikäli leikkaus on osunut juuri nukkarivin kohdalle, saattaa nukkaa irrota hieman enemmän. Keskeltä mattoa nukka ei irtoa eikä tämä reunan nukan lähtö vaikuta maton ulkonäköön eli ole huoleti, pienestä nukan lähdöstä matto ei mene pilalle.

Nukkamaton reunasta saattaa joskus tulla esille EVAPOLYTEX-pohjan ja nukkapinnan välistä valkoista kuitulankaa. Tämä ei ole vaarallista, mutta lankaa ei pidä alkaa vetää ulos väkisin vaan leikata se pois siitä kohtaa, mihin saakka se varovasti vetäen tulee.

Kaikissa VM-Carpetilla kudotuissa sileäpintaisissa matoissa on lianhylkimiskäsittely. Lianhylkimiskäsittelyaine on kehitetty suojelemaan mattojen pintaa, värejä ja kuituja. Suojaus ehkäisee tahraantumista ja tekee mattojen hoidosta vaivatonta. Suojauksessa käytettävä aine on vesiliukoinen fluoriyhdiste, joka maton pintaan kuivuttuaan on terveydelle täysin vaaraton. Ainoastaan maton käsittelyn aikana sumutettaessa suojakäsittelyainetta maton pintaan on varottava sumutteen joutumista hengitysteihin, joita aine saattaa ärsyttää.
Suojakäsittelyaineessa vaikuttavina aineina toimivat fluoratut polymeerit. Kyseessä ei siis ole perfluorattuihin alkyyliyhdisteisiin kuuluva perfluoro-oktaanisulfonaatti (PFOS), joka on terveydelle haitallinen ja jonka käyttö kiellettiin EU-maissa vuonna 2008.
Koska suojakäsittelyaine on vesiliukoinen, käsittely kannattaa uusia aina pesun jälkeen. Tällöin on syytä noudattaa suoja-ainepullossa annettuja varotoimenpiteitä.

Aivan uudennäköistä matosta ei käytön jälkeen enää valitettavasti saa, mutta kampaamalla matto tukevalla, pyöreäpiikkisellä kammalla nukka tuuheutuu ja ohuempi pellavalankakin tulee taas esille.

Pohjatut matomme valmistetaan neljä metriä leveistä rullista, joten periaatteessa ne kaikki soveltuvat myös kokolattiamatoiksi. Erityisen hyvin tarkoitukseen sopivat nukkamatot, joiden asentaminen on helppoa ja mahdollinen jatkosauma jää huomaamattomaksi. Mutta myös kudotut sileäpintaiset matot, kuten Esmeralda- ja Aho- sekä Sisal-matot soveltuvat kokolattiamatoiksi.

Tehtaallamme ei ole varsinaista vähittäismyyntiä, vaan mattojamme on saatavilla alan liikkeistä kautta maan. Vantaan Tammistossa meillä on outlet-myymälä. Sieltä löydät edullisia varastopoistoja sekä myös koko mallistomme kattavasti esiteltynä, mukaan lukien uutuusmallistot. Voit katsoa tarkemmat tiedot ”Myyntipaikat”-sivulta tai tarvittaessa kysyä paikkakuntasi jälleenmyyjätietoja tehtaaltamme.

Jälleenmyyjät

Mattojamme myyvät sadat jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Kirjoita paikkakunta alla olevalle riville ja löydät kätevästi sinua lähinnä olevan myyntipisteen.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.