Pohjaus

Olemme ylpeitä mattojemme pohjauksesta. Emme lakaise mitään epämääräistä maton alle, vaan maton pohja on meille yhtä tärkeä kuin pintakin.

Laadukkaasti pohjatuissa matoissamme on EVA- tai EVAPOLYTEX® -pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen jalan alla. EVA on lyhenne sanoista etyleeni-vinyyli-asetaatti. Samaa materiaalia käytetään mm. elintarviketeollisuuden pakkauksissa ja urheilujalkineissa. Tämä pohjausmenetelmä on valittu yhteistyössä Suomessa VTT:n kanssa.

Emme käytä pohjaamisessa lainkaan liimaa, vaan kuuman lämpötilan avulla ikään kuin hitsaamme pohjauksen isossa uunissa luomaan ensiluokkaisen viimeistelyn maton pohjaan.

Pohjauksemme ei hilseile ja soveltuu kaikenlaisille lattiapinnoille, kuten puulle, marmorille, kivilattioille jne. Olemme kehittäneet pohjauksen huomioiden mahdollisen lattialämmityksen, matto sitoo mahdollisimman vähän lattialämmityksen tuottamaa lämpöä ja päästää lämmön huonetilaan. Lattialämmitys ei myöskään vahingoita pohjaustamme, vaan mattomme on suunniteltu kestämään ja luomaan turvallisia lattiapintoja.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.