Ruokailutila

Ruokailutilan maton valinnassa korostuvat helppohoitoisuus, ryhdikkyys ja vesipestävyys.

Ruokailutila

Ruokailutilan maton valinnassa korostuvat helppohoitoisuus, ryhdikkyys ja vesipestävyys.

Matto ruokailutilaan

Ruokailutiloissa ja keittiöissä matot tuovat tilaan pehmeyttä ja luovat sopivaa akustiikkaa. Maton valinnassa korostuvat helppohoitoisuus, ryhdikkyys ja vesipestävyys. Kauniisti viimeistelty kantattu matto sopii hyvin ruokailutiloihin. Hapsut keräävät helposti muruja ja likaa. Sileäpintaisempi kudottu matto sopii ruokailutilaan.

Maton pitää pysyä hyvin paikallaan keittiön työtasojen läheisyydessä. Laadukas pohjaus pitää maton paikallaan ja lisää maton pehmeyttä. Lue lisää maton pohjauksesta.

Ruokailutiloissa oikeankokoinen matto vaatii suunnittelua. Matto ruokapöydän alle kannattaa mitoittaa vähintään metrin leveämmäksi kuin ruokapöytä. Maton olisi siis hyvä olla vähintään 50 cm pöydän kantta suurempi joka puolelta. Kun matto on riittävän suuri, tuolien jalat mahtuvat matolle. VM Carpet räätälöi matot sentilleen oikeaan kokoon sopimaan Sinun ruokailutilaasi. Lue lisää mittatilausmatoista.

Jos suorakaiteen mallisessa pöydässä ei useimmiten käytetä pöydän päissä tuoleja, maton voi mitoittaa symmetrisesti sopivan kokoiseksi.

Pyöreät ja ovaalinmalliset pöydät toimivat hyvin samanmallisten mattojen kanssa. Maton tulee olla vähintään metrin leveämpi halkaisijaltaan kuin pyöreä pöytä. Matto pyöreän pöydän alle luo tilaan sisustuksellisuutta ja tuntuu mukavalta jalan alla.

Ruokailutila on sisustettu ihania hetkiä varten. Joskus pieniltä haavereilta ei voida välttyä, kun käsitellään ruokaa ja juomaa. Likaahylkivyyskäsittely matossa pelastaa monelta säikähdykseltä. Kaikki kudotut ja pohjatut mattomme on käsitelty valmiiksi hylkimään nesteitä ja likaa. Lue lisää likaahylkivyyskäsittelystämme.

Suosittelemme näitä mattoja ruokailutiloihin

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.