DUO-matot valmistetaan Suomessa parhaista luonnonmateriaaleista, pehmeällä väripaletilla ja hurmaavilla tekstuureilla. Ajatonta muotoilua ja käytännöllistä kauneutta edustavat DUO-matot ovat sekä helppohoitoisia että ekologisia – perinteistä pohjoismaista suunnittelua parhaimmillaan. 

Duo

AISTILLISIA PINTOJA JA
AJATONTA KAUNEUTTA

ELINA HELENIUS

Elina Helenius on Taideteollisesta korkeakoulusta (nyk. Aalto-yliopisto) taiteen maisteriksi valmistunut tekstiilitaiteilija. Useissa suunnittelukilpailuissa palkittu muotoilija omaa vahvan ammattitaidon sekä laajan kokemuksen tekstiilisuunnittelusta lukuisten koti- ja ulkomaisten asiakkaiden parissa. Suomalaisesta luonnosta inspiroituva Helenius luo tinkimättömällä tyylitajullaan aidon ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä tekstiilejä.

DUO-MALLISTO

POPCORN

Valkoisen sävyillä leikkivän, muhkean POPCORN-maton kudonnassa yhdistyvät laadukas villa ja kierrätetystä puuvillasta valmistettu looplanka. POPCORN-maton tekstuurinen pinta pulppuaa elämäniloa ja käsinsolmitut hapsut viimeistelevät maton ilmavan ilmeen.

POPCORN-matto sopii yhtä hyvin rentoon kuin hienostuneeseen sisustukseen. Miellyttävä tuntuma kutsuu kulkemaan kohti ja kokemaan omin varpain.

Kude: 50% kierrätetty puuvilla, 
38 % sertifioitu Uuden-Seelannin villa, 12 % PES
Loimi: 98 % villa, 2 % PES
Värit:

7171 

Koot:

Kuvia:

LATUA

Tyylikkäästi kuvioitu kaksivärinen matto tuo sisustukseen lämmintä materiaalintuntua ja kiinnostavaa geometristä rytmiä. LATUA-matossa on myös raikas tuulahdus nostalgiaa. 

Maton hillitty kuviointi on saanut innotuksensa talvisesta luonnosta ja lumisilta hiihtoladuilta. Ihanan pehmeä ja ajattoman viehättävä LATUA kudotaan sertifioidusta Uuden-Seelannin villasta.

Kude: 100 % sertifioitu Uuden-Seelannin villa
Loimi:PES
Värit:      

               
7177    7172    7173    7779
 

Koot:

Kuvia:

RAE

RAE

Kevyt ja eloisa RAE ammentaa inspiraationsa keväisistä sääilmiöistä: ikkunaan valuvista vesipisaroista, katolle ropisevista raekuuroista ja tuulen hienovireisestä huminasta.

Matto on mukavan lempeä astella ja aidosti helppohoitoinen. Tweedlangasta kudottu sidospinta on armollinen elämän jäljille, pienet roskat ja roiskeet sulautuvat vaivatta kuvion kisailuun. RAE-matossa on viisi houkuttelevaa värivaihtoehtoa ja viimeistellyt reunat sekä detaljina pienet, käsinsolmitut tupsut.

Kude: 96 % Uuden-Seelannin villa, 4 % PES
Loimi: PES
Värit:

                      
7371    7971    7272    7373    7979
 
Koot:

Kuvia:

HAIKU

Sertifioidusta villasta kudottu, hienostunut ja pelkistetty HAIKU on kuin kolmisäkeinen runo. Meditatiivisen herkkä tunnelma syntyy maton pinnan rytmisistä sidosraidoista.

Minimalistinen ja rauhallinen HAIKU hehkuu hiljaista kauneutta luoden ympärilleen levollisen tunnelman. Arkisten mietteiden kurottelun kehystäjänä HAIKU-matto suo sijan eleettömälle seesteisyydelle.

Kude: 100 % sertifioitu Uuden-Seelannin villa
Loimi: PES
Värit:

                     
7171    7777    7272    7373    7979

Koot:

Kuvia:

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.