Kaikki matot -25%!

Black Week -tarjous!
Alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Voimassa 20.-27.11.

VM Carpetin valikoimasta löydät matot, joita on helppo sovitella yhteen. 50-vuotisjuhlamme kunniaksi tarjoamme nyt kaikki matot -25%.

Tämän päivän kodit ovat avaria eikä huonejako ole yhtä selkeä kuin aiemmin. Esimerkiksi olohuone ja ruokailutila ovat usein yhtä avointa tilaa, johon tarvitaan kaksi mattoa. Olohuoneeseen halutaan pehmeä, mukavalta tuntuva matto, kun taas ruokapöydän alla matolta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Värimaailmaltaan mattojen pitäisi kuitenkin sointua toisiinsa. VM Carpetin valikoimasta löydät matot, joita on helppo sovitella yhteen. Nyt kannattaa tilata useampi matto kerralla! 
Kampanja on voimassa verkkokaupassamme ja Tammiston myymälässämme sekä alla mainituilla jälleenmyyjillämme.


Kampanja on voimassa
20.-27.11.2023

Kampanjassa mukana myös seuraavat liikkeet

Katso video

Lisää alennuksia myös Vantaan Tammiston outlet- liikkeessä!

Outletista löydät runsaan valikoiman kaiken kokoisia outlet-puolen mattoja 30%, 50% ja jopa 70% alennuksella kodin kaikkiin tiloihin. Tarjolla on tehtaan lievästi II-laatuisia eriä sekä mallistosta poistuvia tuotteita. Voit myös tutustua VM Carpetin koko laajaan mallistoon ja valita maton vaikka mittatilauskoossa – juuri sinun kotisi tarpeiden mukaan. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme auttaa sinua oikeanlaisen maton valinnassa.

Voimmeko auttaa maton valinnassa? Kysy vinkit VM Carpetin asiantuntijalta.

Asiantuntijamme auttaa sinua maton valinnassa. Kerro, minkä tyylisestä matosta olet kiinnostunut ja mihin tilaan haet mattoa. Voit liittää mukaan myös kuvan tilastasi. Autamme sinua läytämään sopivan vaihtoehdon.

Avaa chat ja kerro tarpeistasi

Lataa uusi vuoden 2023 esitteemme täältä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.